Βελτιστοποίηση SEO και Long Tail Keywords

Προκειμένου να βελτιστοποιηθεί ο ιστότοπός σας, εφαρμόζονται διάφορα μέτρα SEO. Ομοίως, για να προστατέψετε τον ιστότοπό σας από τις κυρώσεις της Google, θα πρέπει να εφαρμόσετε το SEO πολύ προσεκτικά. Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για SEO αποσκοπούν στη μείωση των αποτελεσμάτων αναζήτησης που περιορίζονται σε μεγάλο βαθμό. Εάν χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά που είναι μεταξύ 3 και 6, αυτές οι λέξεις-κλειδιά θεωρούνται λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά.

Εάν αναζητάτε ένα σύνολο στοιχείων, χρησιμοποιούνται λέξεις-κλειδιά μικρής ουράς. Για παράδειγμα, το Smartphone και η ψηφιακή κάμερα είναι λέξεις-κλειδιά μικρής ουράς. Από την άλλη πλευρά, εάν αναζητάτε τη λέξη-κλειδί, “Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon 12MP”, αναζητάτε συγκεκριμένες πληροφορίες για το προϊόν. Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για SEO σίγουρα θα βελτιώσουν την προβολή της ιστοσελίδας σας. Απαιτείται για την προσέγγιση στοχευμένων πελατών.

Πλεονεκτήματα

Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά, μπορείτε να αυξήσετε τις προοπτικές στην κατάταξη αναζήτησης. Υπάρχει πολύ λίγος ανταγωνισμός για λέξεις-κλειδιά όταν εφαρμόζετε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά. Ο όγκος αναζήτησης είναι πολύ μικρός. Για αυτόν τον λόγο, είναι δύσκολο να βρείτε τη λέξη-κλειδί στη βάση δεδομένων αναζήτησης. Το ποσοστό μετατροπών είναι πολύ υψηλό όταν εφαρμόζετε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για SEO.

Πώς να εφαρμόσετε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά-long tail;

Για να καταλάβετε λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε συνεδρίες ανταλλαγής ιδεών. Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες μέσω διαφόρων μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να ζητήσετε προτάσεις και σχόλια από τους υπαλλήλους, τους φίλους και τους συγγενείς σας. Αναλύοντας τη γκάμα προϊόντων του ανταγωνιστή σας, μπορείτε να αντλήσετε πολλές πληροφορίες. Είναι δυνατή η πραγματοποίηση ανάλυσης ανταγωνιστών. Εάν διαβάσετε τα αρχεία καταγραφής, μπορείτε να καταλάβετε τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά που χρησιμοποιούνται από τους πελάτες. Καθώς συγκεντρώνετε πληροφορίες μέσω διαφόρων πόρων, θα πρέπει να αναλύετε τις πληροφορίες και να επιλέξετε ποιες είναι σχετικές για τον ιστότοπό σας. Έτσι, μπορείτε να μεταμορφώσετε τον ιστότοπό σας ενημερώνοντας λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά στο περιεχόμενο, τη διάταξη και τη συνολική αρχιτεκτονική του ιστότοπου.

Πώς μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα ποσοστά μετατροπής;

Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για SEO θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε καλύτερα ποσοστά μετατροπών μέσω του ιστότοπού σας. Το ποσοστό μετατροπής με τη χρήση λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς θα είναι πολύ υψηλό σε σύγκριση με τη χρήση λέξεων-κλειδιών γενικής ή μικρής ουράς. Χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αναμένετε τουλάχιστον 5% υψηλότερο ποσοστό μετατροπών. Είναι αλήθεια ότι απαιτούνται λέξεις-κλειδιά μικρής ουράς για τη δημιουργία μεγάλου όγκου επισκεψιμότητας.

Ωστόσο, για να αποκομίσετε τα μέγιστα οφέλη, δεν πρέπει να αγνοήσετε τον ρόλο των λέξεων-κλειδιών μακράς ουράς. Οι λέξεις-κλειδιά long tail για βελτιστοποίηση SEO θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε λιγότερο ανταγωνισμό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να λαμβάνετε στοχευμένη επισκεψιμότητα από τον ιστότοπό σας. Παρόλο που δεν έχετε μεγάλη εμπειρία και έκθεση στο SEO, μπορείτε να λάβετε καλύτερη στοχευμένη επισκεψιμότητα μέσω λέξεων-κλειδιών με μεγάλη ουρά. Εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε τις λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για καλύτερη μετατροπή, θα πρέπει να παρουσιάσετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Οι επισκέπτες που χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά είναι ο ευκολότερος στόχος, καθώς θα εγγραφούν στο ενημερωτικό δελτίο σας χωρίς δισταγμό. Οι λέξεις-κλειδιά με μεγάλη ουρά για SEO θα δημιουργήσουν χρήσιμους δυνητικούς πελάτες για τη δημιουργία μιας κερδοφόρας επιχείρησης.

Δείτε περισσότερα:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *